måndag, oktober 06, 2008

Tomt...

Ännu en helg har sprungit förbi, och med tanke på hur fort det faktiskt går så finns det hopp. Hopp för att Eskil snart kommer att vara hemma från Kosovo igen. Följde med han till tåget för en stund sen, har varit lite tungt hela dagen idag men det har gått bra ändå. Ända tills tåget kom...
Men nu är han iväg och nu får jag väl börja räkna ner tills han kommer hem igen, och Eja har lovat att bidra med allt hon kan.
Trots att detta har hägrat under hela helgen så har det ändå varit en riktigt bra helg, en snabb tur till Lund för att lämna en bil. En hejdundrande förfest på lördagen, som slutade med mat istället för utgång för vår del. Och så här med facit i hand så var det nog ett bra beslut. Annars har vi inte alls gjort mycket, lite pyssel och stök för att få allt i ordning inför avresa.
Men nu ser vi framåt och planerar för semester i november istället, har hört att det är det bästa tillfället att ha semester på...

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ja du, känslan av tomhet är svår... Men kom ihåg att jag sagt att jag ska lära dig aaaallt jag kan! Och det kommer ju som sagt gå fort... =) Precis som tiden. För den flyger iväg! Och snart är det ju faktiskt november. Det här kommer gå fint det ska du se. Det är skönt att kroppen ställer in sig på saker så snabbt. Snart är du van den här situationen också, trots att den är himla skum. Puss på re gobit!

9:38 em  
Anonymous Anonym said...

tiden kommer springa fram så är det vår!! röstar på att du ska komma hit snarast å hälsa på!! kram på dej!

4:14 em  
Blogger Therese said...

Och vi finns alltid här nere för att ta hand om dig om det behövs :) Det kommer gå fint det här ska du se, sen finns ju alltid den omtalade ramen med =)

7:15 em  
Anonymous Anonym said...

det är alltid ett bra tillfälle att ha semester. speciellt em det är med eskil kan en tänka sig =)

8:18 em  

Skicka en kommentar

<< Home