måndag, september 15, 2008

Det har varit bal...

Den här helgen har spenderats i Lund, och som vanligt har vi varit sociala som få. Började med sushi i Malmö tillsammans med Daniel och Hanna. Trevlig och lugn kväll fylld med god mat och trevligt folk.
På lördag morgon så var det dags för brunch hos Daniel och Therese, en helt otrolig sådan! Massa gott fika och mat. Mätta och belåtna kunde vi ta oss för det som komma skulle, balen! Den som var anledningen till att vi var i Lund den här helgen. Annika kom och ryckte in som frisör, hon gjorde ett riktigt bra jobb måste jag säga. Champagne innan avfärd hos Fredrik och Linn, sen bar det iväg. Började med det obligatoriska varvet då det skulle hälsas, på alla! (drygt 100 pers) sen var det mer god mat, drinkar och massa dans. Trots de farhågor som flera hade innan kalaset så var det en riktigt rolig kväll enligt alla...


3 Comments:

Anonymous Anonym said...

åh, va fina ni va!!! härligt att höra att du hade en bra kväll och att det gick bra utan min närvaro;-) vill höra detaljer sen! saknar dej! kram

11:56 em  
Anonymous Anonym said...

vad är väl en bal på slottet?!har uppdaterat mej på din blogg. härligt!! men är det bara jag som blir yr av vit text mot svart bakgrund? (pensionärspoäng?=)

7:15 em  
Anonymous Anonym said...

Är heelt säker på att Eskil var kung den kvällen, eftersom han var där tillsammans med balens drottning! ;) Hoppas du skötte dig, så att vi kanske kan gå på bal nåt tillsammans här framöver... =) Puss!

8:56 fm  

Skicka en kommentar

<< Home