lördag, februari 10, 2007


Förstärkning i köket dök upp som ett brev på posten i helgen, grym sådan om jag får säga det själv. En spontan visit från Erika och Ola var det som satte guldkanten på fredagkvällen. Vi började med att fördriva en hel del tid på IKEA, där det som vanligt handlades en hel del och faktiskt (helt ärligt) så gjordes det en del fynd också.
Trötta och väldigt hungriga äntrade vi sedan köket där det skulle trollas fram en hel del gott innan kvällen var slut. God mat, trevligt sällskap och gott dricka kan ses som ett bra recept på en lyckad kväll. Det är såna kvällar som får en att tänka till, komma på vilka underbara tjejer det finns utspridda på alla möjliga håll i Sverige. Hoppas på en reunion i påsk då det verkar som om det flesta av oss styr kosan hemåt, för det finns få människor som ogillar alla aktiviteter som drar igång i de tidigare mörka skogarna i norr...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det här gör vi om serru... =) Vi samlade ju på oss en hel del vuxenpoäng igår. Synd att vi bor så pass långt ifrån varandra så att vi inte kan träffas oftare på sådana här trevliga vis. ;) Härligt att två av mina gobitar åtminstone placerat sig ca 10 mil ifrån varandra, så att det är fullt möjligt för sådana här spontana galenskaper! Du är grym... och du har hittat en karl som förtjänar dig också. =) Nuss jenta mi!

11:55 em  
Blogger Rickard said...

När kommer en födelsedagsblogg? :D Nu må je ju gratulera i ett gammalt inlägg..GRATIS! ;)

8:33 em  

Skicka en kommentar

<< Home