måndag, augusti 23, 2010

Intensivt men ack så bra!

Sitter här i soffan och funderar på om det inte är ok att lägga sig snart. Det är kanske den mörkaste och gråaste kvällen på länge, regnet öser ner och jag är trött. Det kan vara den intensiva helgen som nu tar ut sin rätt.
Fredagen kickstartades med en herrejösses kräftskiva på Stortorget i Malmö tillsammans med lite jobbarkompisar och respektive. Det var fullt fokus på snaps där ett tag med väntat resultat, det dansades både på torg och på bord. Så roligt hade vi! Men någonstans i bakhuvudet fanns det ändå en tanke: Det är en dag i morgon också.
Sagt och gjort, kvart i åtta ringde klockan och en timme senare var skjutsen och sällskapet här. Mot Göteborg bar det av. Efter en lunch och incheckning bar det av till Liseberg. Inte mindre än nio timmar lyckades vi spendera där. Mycket karuseller, femkamp och en och annan öl hanns med. Vid hotellfrukosten konstaterades att alla sovit som stockar, inte helt oväntat.
Tillbaka till Lund, tvätt och stök innan jag stupade i säng. Upp och på jobbet en sväng innan det bar av mot Halmstad. Kan nu titulera mig certifierad Iphoneförsäljare efter åtta timmar ( i alla fall på papperet) utbildning i denna underbara(?) manick.