torsdag, april 22, 2010

Weekend i Skövde...

Under gymnasiet så levde jag och Eja efter de mycket kloka orden "grön gubbe, dags at gå". Men då vi båda verkar ha glömt detta och sitter med en varsinn grön gubbe idag så får vi en hel del egentid så här i övningsperioderna. Fördelen med det är att vi har den lediga tiden samtidigt och kan passa på att umgås, det händer ju så sällan. Så förra fredagen hoppade jag på tåget mot Skövde för en härlig tjejhelg. Mest pratade vi strunt och uppdaterade ordentligt, det blir inte samma sak på telefon. Men vi sprang också lite på stan, fikade, provade på Skövdes uteliv och turistade. Mycket mysigt, så nu har vi inlett planen att få ner Eja till Lund. Gärna permanent. Det finns ju jobb för gröna gubbar här också så jag kan inte se något problem med det...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

lät som en mysig helg!! men vad är det för tokplaner att få ner eja till lund. packa med dej karln istället å plocka upp henne å hennes karl på väg upp till skogen där dom och ni hör hemma istället. vettja =)

2:14 em  
Anonymous erika said...

Det var tokmysigt att få rå om dig lite. Härligt att få återuppleva gamla minnen, trots att vi får konstatera att vi lugnat ner oss på många plan. Hahaha... Nästa dejt får bli i landets nedre regioner. Sen flyttar vi norrut förstås! Kramkram!

5:36 em  

Skicka en kommentar

<< Home